EKONOMİK, KONFORLU, ÇEVRECİ ve GÜVENLİ

  • Borç Sorgulama

    Borç Sorgulama

    Yakında buradan borç sorgulayabilirsiniz...

  • Öneri & Talep

    Öneri & Talep

    Öneri ve talepleriniz için iletişim formuna doldurarak bize ulaşailirsiniz...

  • 7/24 Doğalgaz Acil

    7/24 Doğalgaz Acil

    Acil doğalgaz ihbarlarınızı iletişim bölümünde bulunana telefon numaraları ile iletebilirsiniz.

Bizden Haberler

Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin İşlenmesi Aydınlatma Metni

Bu bilgilendirme 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 10 uncu maddesi gereğince yapılmaktadır. Şirketimizden doğal gaz hizmeti almak için Şirketimize bildirdiğiniz veya Şirketimizce çeşitli kanallarla temin edilen kişisel verileriniz Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında "Veri Sorumlusu" sıfatıyla işlenmektedir.

Abonelerimizin Dikkatine! Sayaçlarınızın Kalibrasyonu Hakkında

Abonelerimizin Dikkatine! Sayaçlarınızın Kalibrasyonu Hakkında

”Elektrik,su,havagazı,doğalgaz sayaçları ile akım ve gerilim transformatörlerinin muayeneleri on yılda bir yapılır” şeklinde ifade edilmektedir. Bu maddelere istinaden on yılını tamamlamış tüm sayaçlar sökülerek muayeneleri yapılmaktadır. Sayaçlarınızın kalibrasyonu, tüketiminizin doğru faturalandırılması için önem arz etmektedir

2.Kez Tahsil Edilen İç Tesisat Kontrol Bedellerinin İadesi Hakkında

2.Kez Tahsil Edilen İç Tesisat Kontrol Bedellerinin İadesi Hakkında

Dağıtım Şirketlerimiz; Dağıtım ve Müşteri Hizmetleri Yönetmeliğine uygun olarak, 28.11.2011 tarih ve 3603 sayılı Kurul Kararında tespit edilen İç Tesisat Proje Onay, Kontrollük, test ve işletmeye alma bedelini; tesisatın ilk işletmeye alınması aşamasında bir defaya mahsus olarak tahsil etmektedir.